

## Legal Services Board

Board meeting 2018: Board papers

Date:24 April 2018Time:12:00 - 15:45

Venue: Meeting Room 3 13<sup>th</sup> floor, MRC One Kemble Street London WC2B 4AN

For more information contact:

Steph North | T: 020 7271 0070 | E: stephanie.north@legalservicesboard.org.uk

## LEGAL SERVICES BOARD Agenda

## Date: 24 April 2018 Time: 12:00 Venue: One Kemble Street

Member attendance:	Helen Phillips (Interim Chair), Terry Babbs, Jemima Coleman, David Eveleigh, Marina Gibbs, Jeremy Mayhew, Catharine Seddon, Michael	
	Smyth, Neil Buckley	
In attendance:	tendance: Caroline Wallace (Strategy Director), Rusere Shoniwa (interim Director of Finance), Danielle Viall (Legal Adviser), Holly Perry (Head of Corporate Services/Minutes)	
Apologies:		
Attendance for agenda items:	e for agenda Bryony Sheldon and Craig Wakeford (item 4), Rusere Shoniwa (items 5,8)	
External attendance:	Martin Coleman (item 9), OLC (item 10),	
Observers:	Steph North, Corporate Governance Manager, Lau Ciocan, Consumer Panel Associate, Nicola Galiana, HR Manager	

PRIVATE SESSION	
Board members attendance only	

12.00	
15 mins	

ltem		Action	Speaker	Timing
BOA	ARD MEETING			
1.	Welcome and apologies	Note	HP	12.15 (5 mins)
2.	Declarations of interest relevant to the business of the Board			
3.	Chief Executive's progress report Paper (18) 19	Note and comment	NB	12.20 (10 mins)
4.	IGR – IGR review: assessing the options Paper (18) 20	Approve	BS	12.30 (25 mins)
5.	Draft Annual Report and Accounts 2017/18 Paper (18) 21	Note	NB / RS	12.55 (10 mins)
6.	Minutes of the previous meeting - 22 March 2018 Paper (18) 22	Note	HP	13.05 (5 mins)
7.	Action tracker Paper (18) 23	Review		
8.	Finance Report for March 2018 Paper (18) 24	Consider	RS	13.10 (5 mins)
9.	Board speaker - Martin Coleman, CMA	Note	HP	13:15 (30 mins)
	BREAK – 13:45 – 13:55			
10.	OLC discussion of <i>What good looks like</i> Paper (18) 25	Consider	WG / RP / RM	13:55 (40 mins)
11.	Reflections   Forward look Draft agenda for next board meeting attached	Consider	NB	14:35 (5 mins)
12.	AOB		HP	]
	CLOSE			14:40
	BREAK 14:40 – 14:45			

PRIVATE SESSION	
Board members attendance only	
	14.45
	(60 mins)

**Date and Time of Next Meeting:** 24 May 2018 at 13.00 **Venue**: LSB offices, One Kemble Street, London WC2B 4AN