

## **Legal Services Board**

Board meeting 25 April 2019: Board papers

25 April 2019 Date: Time: 10:30 - 14:30

Venue:

Meeting Room 10 2<sup>nd</sup> Floor, ORR **One Kemble Street** 

London WC2B 4AN

## For more information contact:

Steph North | Corporate Governance Manager

## LEGAL SERVICES BOARD Agenda

Date: 25 April 2019 Time: 10:30 Venue: Meeting Room 10, 2<sup>nd</sup> floor ORR offices, One Kemble Street

Member	Helen Phillips (chairing), Neil Buckley, Catherine Brown, Jemima Coleman,				
attendance:	David Eveleigh, Marina Gibbs, Jeremy Mayhew (until 12:45), Catharine				
	Seddon, Michael Smyth (by phone)				
In attendance:	Caroline Wallace (Strategy Director), Chris Nichols (Director of Policy and				
	Regulation), Danielle Viall (General Counsel), Holly Perry (Head of				
	Corporate Services), Steph North, Corporate Governance Manager				
	(Minutes)				
Apologies:	Tim Sawyer				
Attendance for agenda	Jenny Brenton (item 5), Melanie Stewart (item 6), Huw Penson (item 12)				
items:					
External attendance:	Bob Neill MP (item 12)				

There will be a sandwich lunch provided in the meeting room at 13:05

PRIVATE SESSION - Board members attendance only	
	10:30

Item		Action	Speaker	Timing
BOARI	O MEETING			
1.	Welcome and apologies	Note	HP	11:45
2.	Introductions			(5 mins)
3.	Declarations of interest relevant to the business of the Board			
4.	Chief Executive's progress report Paper (19) 19	Note and comment	NB	11:50 (10 mins)
5.	Response to IGR consultation and next steps Paper (19) 20	Approve	CW	12:00 (45 mins)
6.	Finance report for March 2019  Paper (19) 21	Review	MS	12:45 (5 mins)
7.	Q4 performance report: 1 January – 31 March 2019 Paper (19) 22	Review	NB	12:50 (5 mins)
8.	Appointment of new member to ARAC Paper (19) 23	Approve	HP	12:55 (5 mins)
9.	Minutes of the previous meeting – 26 March 2019	Approve	- HP	13:00 (5 mins)
10.	Board Action tracker	Note		

11.	Forward look  Draft agenda for next Board Meeting	Consider		
	LUNCH BREAK (13:05 – 13:25)			
12.	External speaker – Bob Neill MP, Chair of the Justice Select Committee	Note	BN	13:25 (60 mins)
13.	Reflections	Consider	All	14:25 (5 mins)
14.	AOB  • Feedback on board portal	-		
	CLOSE 14:30	,	,	

Date and Time of Next Meeting: Board meeting 4 June, 10:30 -14:30